TeddyBjörn

Ingen Vill Veta Var Du Köpt Din Tröja!

Det irländska rockbandet TeddyBjörn, formades redan 1976 och består av medlemmarna Björn, och Teddy. Deras första sound var djupt rotat i post-punken men formades efterhand genom influenser från flertalet olika genrers. Bandets låttexter är kända för att innehålla spirituella och personliga influenser. TeddyBjörn har nått stjärnstatus på sociala medier med sin 18,5 miljoner likes på Facebook, 15 miljoner följare på Twitter och 10 miljoner följare på Instagram.Superstjärnorna är tillbaka med svenskproducerade "Ingen Vill Veta Var Du Köpt Din Tröja". Under en global livestream med sina fans tidigare i år avslöjade TeddyBjörn att dom släpper sitt femte studioalbum. Efter kontroverser rörande övervikt, skilsmässor, bråk inom bandet, risk för konkurs, överdoser, och efter ett antal anklagelser för plagiat, är dom nu påväg tillbaka och är bättre än någonsin.

The Brand New Bags

Efterfest !

Året är 2029. Den hänsynslösa diktatorn, David Nordell, styr världen med hjälp av domedagsbomben som utplånade den civilisation vi en gång hade. Mänskligheten är på gränsen till utrotning men det finns ett sista hopp. Med hjälp av den sista kvarstående tidsmaskinen skickas Pontus Trolle, en fett cool kille, tillbaks till år 1997 för att mörda Sarah Nordell, Kvinnan som år 1998 kom att föda den nu hänsynslösa diktatorn. Drama uppstår dock när Pontus finner sig inkapabel till att genomföra mordet. Han har blivit alldeles förälskad i den blivande modern, vilket leder till att själv blir fadern till det ofödda barnet. Med skulden av att ha dömt mänskligheten till undergång, bestämmer sig Pontus att uppfostra David på det enda sättet han vet, via musik. Idag uppträder de tillsammans som det senaste, fränaste bandet “The Brand New Bags” och allt är väl men kommer Pontus lyckas hålla David i schack eller kommer domedagsbomben vänta oss alla?

Trio på tre

Genom Eld och Vatten!

Medlemmar: Fredde Flash, AnnaLog och Digitalexander Bio: Vi är ett sällskap som träffades på logdans i Sveg, det ena ledde till det andra och vi började göra musik tillsammans. Vårt största gig var på trampbåtsmässan i Kalix. Jobbat framgångsrikt som coverband/remixers sen 2009. Har släppt 17 000 låtar sedan dess. Nominerades till årets artist 2010. Sammarbetat med bl.a. Roxette, Amy diamond, Bossebus, Filippa K, Gina tricot, Takida och Gojf.

The Sidechainers

Dom Andra (Originalet är av Kent)!

Produktionsduon "The Sidechainers" kommer nu med deras version av en modern Svensk klassiker av Kent. "Dom andra" har gått från indie-rock till modern pop med en EDM touch, det soundet vi har blivit så vana med från detta Chilenska-Holländska duon. Dom träffades i Sverige i 2016 och började direkt producera låtar tillsammans, deras blandning av stilar blev direkt en världssuccé. Gabriel har sina roots mest i Hip-hop och latinsk pop. Stijn kommer ursprungligen från rock världen, och använder mycket elektroniska element i sin produktioner. Kombinationen av dom olika stilar har tagit över världen, och dom har sen dess producerad låtar för artister som Rihanna, Post Malone, Zara Larsson och Don Broco. Ett samarbete med producent-kungen Max Martin står också på agendan. Det här är inte det sista du kommer och höra från detta duon!